Yleinen

Hierontaan koronan aikana

Elämme kummallisia ja ehkä hieman pelottaviakin aikoja. Hieronnat pyörivät normaalisti, mutta seuraan tiiviisti viranomaisten tiedotteita ja mikäli toiminta on pakko hetkeksi keskeyttää, näin tehdään.

Asiakkaiden terveys on ensisijaisen tärkeää. Ethän tule hierontaan, mikäli kärsit infektiosta. Tämä on käsky, ei pyyntö.

Meillä desinfioidaan hierontapöytää jokaisen asiakkaan välillä, ovenkahvoja jynssätään ja tällä hetkellä kasvoaukon pehmuste ei ole käytössä, sillä sitä on haastava pitää puhtaana.

Tästä keväästä piti tulla viimeinen lukukausi Metropolian ammattikorkeakoulussa ja kesällä olisin valmistunut fysioterapeutiksi. Näillä näkymin todistus on kädessä joskus syyskuun lopulla. Se on pieni hinta, mikäli ihmishenkiä saadaan pelastettua.

Tällä hetkellä suoritan fysioterapia harjoittelua Järvenpään terveyskeskuksessa kuntoutuksen osastolla. Olen siis aitiopaikalla mitä tulee kuntoutuspuoleen ja viimeisimpiin koronaan liittyviin ohjeisiin. Koska Justissa fysioterapian vastaanotot jatkuvat toistaiseksi, on perusteltua jatkaa hierontavastaanottoja omalla tahollani.

Pidetään huolta meistä, teistä ja heistä. ❤️